ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Φουρκουβουνιού
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Γαρμπής και ο καπταν- Γιάννης



Οι περισσότεροι έχουμε ζήσει την αγωνία του καπταν-Γιάννη για τη βάρκα του σε ανάλογες περιπτώσεις,κάθε φορά που μας επισκέπτεται, ο γεμάτος συμφορές για το Φουρκουβούνι, γαρμπής. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε μία ριψοκίνδυνη περιπέτεια του αιώνιου ''νέου'' του Φουρκουβουνιού.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΕΙ ΤΑ ΚΥΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΑΛΕΥΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟ VIDEO ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ,ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ ,ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΖΩΗ .

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια για την πολύ καλή προσπάθεια να αναδειχθεί ο μικρός τόπος του Φουρκουβουνιού και οι άνθρωποί του...

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το πείσμα των ανθρώπων από το Φουρκοβούνι.

Ανώνυμος είπε...

Εχει λολάγρα εκειδακάτω...

Ανώνυμος είπε...

BRAVO RE GRAMPS TA SPAS!!!!!

ΣΤΕΛΙΟΣ είπε...

ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΨΑΡΕΒΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΤΟ ΦΑΦΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΑΚΑΡΗ ,Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΦΟΥΤΕΝΑΣ . ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟΥ ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΑΘΗΝΑ ,ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ . ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ,ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ .