ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Φουρκουβουνιού
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Eπιτέλους γίνεται έργο και για εμάς

Στρώνεται...

Θα στρωθεί...

Πρέπει να στρωθεί...

Απίστευτο και όμως αληθινό! Άρχισε να στρώνεται με τσιμέντο ο δρόμος, από την μεγάλη στροφή μετά τις Πλάκες μέχρι την Παναγιά του Λάμαρη. Πολύ καλή προσπάθεια από τον Δήμο αλλά πάλι μισή. Μένει άστρωτο το κομμάτι από την Παναγιά μέχρι την άσφαλτο δηλ.απόσταση ούτε 50 μέτρωνΤο κομμάτι αυτό λόγω της κλειστής στροφής  και των ριζομένων  πετρών  που εξέχουν  (μάντρα του Θοδωρή) είναι το πιο επικίνδυνο όλου του δρόμου και πρέπει να επανεξεταστεί άμεσα. Υπάρχει υπόσχεση και για μερικό στρώσιμο του άλλου κομματιού στο δρόμο της Πλάθιενας, πάνω από το χωράφι του Αλέκου και μπροστά από τον περίφημο τράφο του Νικολαράκου, που με τα νερά της βροχής γίνεται ένα μεγάλο σκαλοπάτι και κανάλια.
Κάνουμε έκκληση στον Δήμο να ξαναδεί το αίτημά μας αυτό τώρα που ο εργολαβος βρίσκεται στην περιοχή.

και μ΄αυτό τι θα γίνει ;

Σημείωση: Αυτές τις ημέρες στρώθηκε και το κομμάτι του δρόμου προς τον Φυροπόταμο που κατεβαίνει από τον δρόμο της Πλάθιενας. Γνώμη μας ότι αυτό ήταν περιττό και το κονδύλι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ολοκλήρωση του δρόμου της Πλάθιενας μια και για τον Φυροπόταμο το κομμάτι αυτό αφορά την τρίτη πρόσβαση με τσιμέντο ή άσφαλτο.