ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα, το αύριο του Φουρκουβουνιού και των ανθρώπων του
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

SOS
'Ηταν στραβό το κλήμα τόφαγε κι ο γάιδαρος ...
Ήταν ο δρόμος έτσι κιαλλιώς χάλια και με τις εφετινές πολλές βροχές απόγινε. Έγινε σχεδόν αδιάβατος. Ότι χώμα υπήρχε το πήρε το νερό και έμειναν οι κοφτερές πέτρες.
Από τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ στείλαμε την παρακάτω επιστολή :


''Κύριε Δήμαρχε,

Θα επανέλθουμε για μια ακόμη φορά να σας ενοχλήσουμε για ένα θέμα το οποίο για εμάς τους 60 και πλέον Φουρκουβουνιώτες είναι πολύ σημαντικό και μας ταλαιπωρεί πολλά χρόνια. Έχουμε πολλές φορές επικοινωνήσει μέσω του blog μας για το θέμα του δρόμου που οδηγεί στο ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ μέσω της ΠΛΑΘΙΕΝΑΣ. Υπάρχουν δύο τμήματα του δρόμου αυτού που έχουν μείνει χωμάτινα και τα οποία είναι παρα πολύ δύσκολα (έχουν τα κακά τους χάλια δηλαδή) και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για την ομαλή και ΑΣΦΑΛΗ κυκλοφορία των αυτοκινήτων μας αλλά και των εκατοντάδων επισκεπτών.  Τα δύο τελευταία χρόνια  ‘’ξεχνάει’’ ακόμη και το γκρέιντερ να μας ‘’επισκεφθεί’’ για την έστω και προσωρινή βελτίωση της κατάστασης.
Το ένα τμήμα μήκους περίπου 50 μέτρων είναι λίγο πριν την παραλία της ΠΛΑΘΙΕΝΑΣ και το άλλο μήκους περίπου 120-150 μέτρων στο τέλος του δρόμου του Φουρκουβουνιού πριν το parking το οποίο είναι και το πιο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
Παρακαλούμε όπως,  επειδή κατά την δική μας εκτίμηση το έργο αυτό είναι πολύ μικρό και δεν απαιτούνται σημαντικά κονδύλια, εντάξετε στο πρόγραμμα του 2019 την ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΓΚΡΟ ΜΠΕΤΟΝ έτσι ώστε η οδική μας πρόσβαση στον οικισμό μας να είναι ομαλή και προπάντων ΑΣΦΑΛΗΣ.
Ευχαριστούμε και περιμένουμε την θετική σας ανταπόκριση.
Οι 60 και πλέον Φουρκουβουνιώτες ''

Το ίδιο κείμενο με τις παραπάνω φωτογραφίες το στειλάμε ξανά χθες ως υπενθύμιση.