ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Φουρκουβουνιού
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ


Σήμερα σας αποκαλύπτουμε την μεγάλη  είδηση που έφθασε στα αυτιά μας ως φήμη, πριν λίγο καιρό και πρόσφατα το επιβεβαιώσαμε, ότι δηλαδή πωλήθηκε η περιοχη του Φουρκουβουνιού, μια έκταση περίπου 500 στρεμμάτων, σε μεγάλο επενδυτή από το εξωτερικό για την κατασκευή μεγάλης τουριστικής μονάδας. Ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τα σχέδια έχουν προχωρήσει αρκετά (βλέπε ανωτέρω μία από τις μακέτες που  ψαρέψαμε) και τα τουριστικά καταλύμματα θα καλύπτουν την περιοχή πάνω από την παραλία του Φουρκουβουνιού αλλά και αυτή της Πλάθιενας.
Τα σχέδια αυτά προβλέπουν 79 πολυτελείς εξοχικές κατοικίες προς πώληση σε μεγάλα πορτοφόλια και δύο συγκροτήματα , ένα από την πλευρά της Πλάθιενας και ένα από την πλευρά του κόλπου, συνολικής δυναμικότητας 312 κλινών. Η επένδυση αυτή υπολογίζεται περίπου στα 200 εκατ. ευρώ και θα δημιουργήσει περίπου 300 θέσεις εργασίας.
Σε επικοινωνία μας με εκπρόσωπο του επενδυτή, μας πληροφόρησε ότι ήδη έχουν κατατεθεί οι σχετικοί φάκελλοι για έγκριση στα αρμόδια υπουργεία και ότι βασίζονται στη νέα κυβέρνηση που επιθυμεί τις μεγάλες επενδύσεις για να μπορέσουν άμεσα να προχωρήσουν στην υλοποίηση του προγράμματος αυτού.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ  ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

Πηγή: www.fourkovouni.village.hotel.com