ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα, το αύριο του Φουρκουβουνιού και των ανθρώπων του
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Πάει και αυτό το καλοκαίρι!

Πέρασε λοιπόν κι αυτό το καλοκαίρι γρήγορα όπως πάντα.Το Φουρκουβούνι έζησε μία από τις πιο ζωντανές περιόδους του, καθώς φιλοξένησε πολλά άτομα.
Ο καιρός με την ασυνήθιστη απουσία των μελτεμιών ταλαιπώρησε όσους ασχολούνται με το ψάρεμα,λόγω του γαρμπή,οι οποίοι είχαν μερικές επιτυχίες και φυσικά ,όπως συνήθως,πολλές αποτυχίες!
Παράλληλα, τα φλέγοντα ζητήματα που προβλημάτιζαν τους Φουρκουβουνιώτες, και πιο συγκεκριμένα το θέμα της ασφαλτόστρωσης του δρόμου και του χώρου στάθμευσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Φουρκουβουνιού,συνεχίζουν να τους απασχολούν χωρίς κάποια εξέλιξη στο προσκήνιο.
Και του χρόνου λοιπόν να είμαστε όλοι καλά και να ξαναβρεθούμε στον αγαπημένο μας τόπο!Υ.Γ. Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com