ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Φουρκουβουνιού
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΕΛΕΟΣ


ΔΥΣΤΥΧΩΣ αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο θέμα ΔΡΟΜΟΣ ΠΛΑΘΙΕΝΑΣ-ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙΟΥ-ΑΡΕΤΗΣ . Ο δρόμος με τις τελευταίες βροχές σε πολλά σημεία έχει καταστραφεί με αποτέλεσμα την μεγάλη φθορά των αυτοκινήτων που το διάστημα του καλοκαιριού είναι αυξημένη η κίνησή τους. Μια από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού (Πλάθιενα) και δύο οικισμοί σε λίγο θα είναι πολύ δύσκολο να τους επισκεφθεί κάποιος από ξηράς . Ο δρόμος αυτός μπορεί να κερδίσει το βραβείο της μοναδικότητας. Μια απόσταση ३ χιλ εδώ και δεκαετίες είναι με διάφορα μπαλώματα ασφάλτου, χώματος, τσιμέντου, καλντεριμιού και βράχων!
Κύριε Δήμαρχε, κύριοι Δημ. Σύμβουλοι, κύριοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημ. Σύμβουλοι παρακαλούμε όπως ΑΜΕΣΑ γίνει επιχωμάτωση των σοβαρότερων σημείων που επισημαίντονται(καλντερίμι πριν την Παναγία του Λάμαρη, στροφή μάντρας Κακαράπη, σκαλοπάτι στο τμή-μα του κτήματος Νικολαράκου - αλήθεια πόσο κόστισε το τείχος αυτό ; μήπως με τα χρήματα αυτά θα είχε τσιμεντοστρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του δρόμου; - τελευταία στροφή πριν την ευθεία για Πλάθιενα με τις γνωστές παρεμβάσεις του οικιστή της Πλάθιενας, σκαλοπάτι άσφαλτου και μπετού στην ανηφόρα για Φουρκουβούνι-Αρετή και τέλος το τμήμα από το σπίτι του Ντούλη Λεκανίδη μέχρι το Parking του Φουρκουβουνιού.
Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση των αρμοδίων αρχών. ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙΩΤΕΣ