ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Φουρκουβουνιού
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

O Δρόμος


Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος και το αίσχος των παρεμβάσεων στο κομμάτι του δρόμου των στροφών πριν την Πλάθιενα , συνεχίζεται. Καμιά βελτίωση ούτε από τον Δήμο ούτε από τον ιδιοκτήτη ο οποίος βέβαια έκανε τις τελευταίες μέρες "σοβαρή εικαστική παρέμβαση" βάφοντας με διάφορα χρώματα τα μπουκάλια νερού που έχει καρφώσει στις σιδερόβεργες. Η απορία μας παραμένει γιατί ο ιδιοκτήτης γκρέμισε τους τράφους ; τι σκοπεύει να κάνει; o ίδιος δεν θα χάσει εάν ο δρόμος καταστραφεί ; Mόνη μας ελπίδα για την σωτηρία του δρόμου οι λίγες βροχές ώστε να μην υποχωρήσουν τα χώματα και κλείσει ο δρόμος.

Παράκληση προς τον Δήμαρχο, αντιδήμαρχο, δημ.συμβούλους , υποψήφιους δημάρχους, αντιδημάρχους, δημ. συμβούλους (έχουν ψηφοφόρους και το Φουρκουβούνι και η Αρετή), να επέμβουν άμεσα και να υποχρεώσουν τον ιδιοκτήτη να στηρίξει τα χώματα έστω και προσωρινά.