ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα, το αύριο του Φουρκουβουνιού και των ανθρώπων του
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Πάει κι αυτό...


Το Φουρκουβούνι έζησε εφέτος ίσως την πιο ζωντανή του περίοδο από πλευράς ανοικτών "συρμάτων"(μόνο 2 από τα 25 δεν άνοιξαν έστω και μία ημέρα) και κατοίκων καθώς είχαμε πολλούς φιλοξενούμενους με έντονο το χρώμα της νεολαίας. Τώρα πλέον οι περισσότεροι αποσυρθήκαμε και έμειναν οι 4 γνωστοί φύλακες (Κ.Γιάννης, Νίκος, Μανώλης, Αλέκος). Κι εφέτος ο Πέτρος φιλοξένησε γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού κόσμου κάνοντας το Φουρκουβούνι ακόμα πιο γνωστό λόγω της δημοσιότητας.
Από τα προβλήματα που μας αποσχολούσαν άλλα βελτιώθηκαν όπως αυτό του PARKING και των απόνερων των ταχύπλοων και άλλα όπως η κατάσταση του δρόμου που σήμερα είναι το σημαντικότερο, χειροτέρεψαν. Ακούσαμε ότι ο Δήμος έχει προγραμματίσει την ασφαλτόστρωση/τσιμεντόστρωση του δρόμου μέχρι την Πλάθιενα. Ελπίζουμε να είναι αληθινό και να γίνει άμεσα γιατί θα είναι σημαντικό βήμα.
Σε ανάμνηση του καλοκαιριού αυτού και για να μας συντροφεύει όλους εμάς που θα είμαστε μακριά για 10-11 μήνες φτιάξαμε το παραπάνω βίντεο με μερικές από τις στιγμές που ζήσαμε.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ξαναβρεθούμε στον αγαπημένο μας τόπο.