ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Φουρκουβουνιού
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Τα στατιστικά μας

Στα 3,5 χρόνια λειτουργίας του blog μας, έχουμε ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες προβλεψεις μας που μπορούσαμε να κάνουμε όταν ξεκινάγαμε δειλά αυτό το εγχείρημα. Πιστεύαμε ότι λόγω του μικρού αριθμού των ατόμων που αγαπούν αυτό τον τόπο, τον ακόμη μικρότερο αριθμό αυτών που είναι χρήστες του διαδικτύου και την δυσκολία εύρεσης θεμάτων με κάποιο τοπικό ενδιαφέρον δεν θα έχει ανταπόκριση και θα το επισκεπτόμαστε εμείς και εμείς. Είχαμε κάνει όμως ευτυχώς λάθος στις εκτιμήσεις μας και οι πιο κάτω αριθμοί το αποδεικνύουν.
-  Προβολές σελίδων 12.090 με επισκέπτες από Ελλάδα 11.087, ΗΠΑ 516, Γερμανία 79, Αγγλία 61,
   ΛΕΤΟΝΙΑ !!! 40, Βέλγιο 35, Ιταλία 32, Ρωσία 24, ΙΝΔΙΑ !!! 19, Ιαπωνία 18, κλπ.
-  Τα "κτυπήματα" ξεπέρασαν τα 20.000.
-   Δημοσιευμένα σχόλια 177
-   Αναρτήσεις  58.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
email :  fourkouvouni01@gmail.com
Y.Γ.  Ευχαριστούμε τα site ΜΗΛΕΊΚΑ ΝΕΑ και ΜΙLOSLIFE που έχουν την μερίδα του λέοντος ως πηγες επισκεψιμότητας αλλά και για την προβολή κάποιων θεμάτων μας από τις δικές τους σελίδες.