ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα, το αύριο του Φουρκουβουνιού και των ανθρώπων του
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ (ΠΙΚΡΗ) ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΓια μια ακόμη φορά θα ασχοληθούμε με το πρόβλημα του δρόμου Πλάκες-Πλάθιενα-Φουρκουβούνι.

Κάθε χρόνο περίπου αρχές Ιουνίου (έχει συμβεί βέβαια μερικές φορές και τέλος ΙΟΥΛΙΟΥ) πριν ξεκινήσει η μεγάλη κίνηση του καλοκαιριού, ο Δήμος στέλνει ένα μηχάνημα (γκρέϊντερ πρέπει να λέγεται) και διορθώνει κάπως τους άθλιους χωματόδρομους του νησιού μας, μαζί με όλους και τον αναφερόμενο. Εφέτος μέχρι σήμερα τουλάχιστον στον δρόμο αυτό (δεν γνωρίζουμε για τους άλλους) δεν πέρασε ακόμη το μηχάνημα αυτό με αποτέλεσμα να έχουν ανοιχτεί τεράστιοι λάκκοι και να έχουν ξεθαφτεί  κοφτερές για τα λάστιχα πέτρες που δυσκολεύουν την κίνηση των αυτοκινήτων στα δύο πιο επικίνδυνα κομμάτια (Πλάθιενα πριν την παραλία και Φουρκουβούνι πριν το parking).
Στο κομμάτι πριν την Πλάθιενα έχει ξεθαφτεί και το δίχτυ που επισημαίνει την ύπαρξη του καλωδίου (οπτικών ινών ; ) του ΟΤΕ (COSMOTE) με κίνδυνο την καταστροφή του.
     Ελπίζουμε το αργότερο μέχρι το τέλος Ιουνίου το θέμα αυτό να έχει τακτοποιηθεί και να σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων αλλά και των εκατοντάδων επισκεπτών της παραλίας της Πλάθιενας.