ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Φουρκουβουνιού
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Μία απρόσμενη επίσκεψη


Μπερδεμένη σε σκοινιά και σε μια σημαδούρα στηριγμένη σε πασσάλους γεμάτους όστρακα, βρέθηκε στη Μαύρη Πούντα πριν λίγες μέρες η θαλάσσια χελώνα που φαίνεται στις φωτογραφίες. Ασυνήθιστο και παράλληλα λυπηρό το θέαμα. Έπειτα απελευθερώθηκε ,κι έστω με ένα άκρο λιγότερο,έφυγε για την ανοιχτή θάλασσα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι οτι το πιο ωραιο οταν βλεπεις πως ακομη υπαρχουν μεσα στη θαλασσα αυτα τα ζωα,αν και δεχονται πολυ κυνηγι απο τους γνωστους.....αγνωστους.
Παντως και περσι το σεμπτεβρη που εκανα ψαρεμα στις ξερες του καλαφατη,μια μικρη χελωνα ,ψαρευε διπλα μου σε αποσταση 4 - 5 μετρων χωρις να εχει κανενα προβλημα,αυτο βεβαια δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι,με το σκεπτικο πως δεν φοβαται τον ανθρωπο,θα δουμε....
Ανταρτης

Ανώνυμος είπε...

Οι μόνιμοι "φρουροί" του Φουρκουβουνιού να είναι καλά που βοηθούν τους ..ξεστρατισμένους θαλάσσιους φίλους να γυρνούν στο σπίτι τους΄, έστω και λαβομένοι.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου φίλε και μπράβο!!!!