ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Φουρκουβουνιού
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ




Λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο :

'' Μπράβο στους Φουρκουβουνιώτες καλλιτέχνες για το έργο τους. Θα παρακαλούσα να μου εξηγήσει ο υπεύθυνος τους λόγους αυτής της παράνομης και συνάμα γελοίας πράξης. Το όνομα μου είναι Βήχου Ελένη, κόρη του Γιάννη του Κακογιάννη, συνιδιοκτήτρια αυτού του σύρματος, όπως καλά γνωρίζετε. Περιμένω άμεσα ενημέρωση και αποκατάσταση αυτής της γελοίας εικόνας.


Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων''

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψαχνω ξαναψαχνω να βρω τη γελοια εικονα,μπορει καποιος να με βοηθησει????

Ταντουλος Στελιος

Ανώνυμος είπε...

Το ιστορικό σύρμα του Κακογιάννη έως πριν λίγες ημέρες ήταν αόρατο για τους επισκέπτες ή λίγοι ρωτούσαν γιατί είναι εγκαταλελειμμένο. Μετά την ''εικαστική'' παρέμβαση δεν υπάρχει επισκέπτης του Φουρκουβουνιού που να μην φωτογραφηθεί μπροστά από αυτή την πόρτα, που μάλλον δεν την θεωρούν γελοία !!!
Αλήθεια έχει υποστεί ζημιά η αξία αυτού του κεντρικού σύρματος από την παρέμβαση ;

Unknown είπε...

Περιμένω λοιπόν κύριε Ταντουλε να δω και το δικό σου σύρμα το ίδιο βαμμένο

Unknown είπε...

Το ιστορικό σύρμα λοιπόν του Κακογιάννη δεν ενοχλούσε τους ιδιοκτήτες του για την ανωνυμία του.Θα μπορούσε λοιπόν ο καθένας να έρθει να κάνει την οποιαδήποτε εικαστική παρέμβαση και στα δικά σας σύρματα κύριε ανώνυμε.

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω συρμα,αλλα αν ειχα δεν θα ηταν στη κατασταση του περι ο λογος συρμα

Ταντουλος

Unknown είπε...

Εφόσον λοιπόν δεν έχεις σύρμα και δεν γνωρίζεις τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση, δεν νομίζω ότι πρέπει να έχεις άποψη για το συγκεκριμένο, και να κρίνεις.