ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Φουρκουβουνιού
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Ο δρόμος με την δική του ιστορία



΄Αλλο ένα κομμάτι στο πάζλ του δρόμου Πλάκες- Πλάθιενα μπήκε, αφού στρώθηκε με τσιμέντο
το δύσκολο τμήμα στις μάντρες του  καπταΘόδωρα. Για την ολοκλήρωση του δρόμου μένει πλέον το τμήμα πριν την παραλία της Πλάθιενας όπου ο εκεί οικιστής έχει κάνει τις γνωστές παρεμβάσεις.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο δήμαρχο που τήρησε την υπόσχεση που μας έδωσε το καλοκαίρι. Εύχομαι να συνεχίσει να μας εκπλήσσει θετικά και να ολοκληρώσει σύντομα και τα άλλα δύσκολα κομμάτια (αυτά πριν την Πλάθιενα και πριν το Φουρκοβούνι)του δρόμου.
Ένας Φουρκουβουνιώτης.

Ανώνυμος είπε...

Καλό το έργο αυτό για μας, αλλά δεν θα έπρεπε να προβλεφθεί ένα μικρό (10cm) τοιχίο για να μη βρεθεί κανένα αυτοκίνητο στις κατσίκες του Θοδωρή;

Ανώνυμος είπε...

επρεπε να είχαμε εκλογες κάθε χρονο.......
ανταρτης

Ανώνυμος είπε...

Όχι πιστεύω ότι δεν είναι δίκαιο να το εντάξουμε στα προεκλογικά έργα, γιατί η συζήτηση/διαπραγμάτευση Δήμου και καπταθόδωρα που γινόταν τουλάχιστον για δύο χρόνια, έχει περάσει από πολλά κύματα μέχρι να συμφωνήσουν τι θα γίνει και πως θα γίνει. Εξάλλου όχι προεκλογικά έγιναν και άλλα δύο κομμάτια του ίδιου δρόμου πριν δύο χρόνια. Αν δεν υπήρχε αντίδραση από τον Θοδωρή το έργο θα είχε γίνει από τότε.

Ανώνυμος είπε...

.....κάθε αποψη σεβαστη....
ανταρτης

Ανώνυμος είπε...

ότι πει ο αντάρτης ...