ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ

ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ ΜΗΛΟΥ
Για το χθες, το σήμερα, το αύριο του Φουρκουβουνιού και των ανθρώπων του
Αν έχετε παλιές φωτογραφίες από το Φουρκουβούνι και ανθρώπων του και θέλετε να δημοσιευτούν μπορείτε να μας τις στείλετε στο email μας:fourkouvouni01@gmail.com

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013

πέρασε κι αυτό ...

 
Το Φουρκουβούνι έζησε κι εφέτος μια πολύ ζωντανή περίοδο με πολλούς ντόπιους κατοίκους και φίλους τους φιλοξενούμενους ακόμη και αλλοδαπούς  αφού για αρκετές ημέρες  είχαν εγκατασταθεί 2 ρωσίδες (Ιούνιο) και ζευγάρι Ιταλών (Αύγουστο). Όλα ήταν ωραία εκτός βέβαια από τα μελτέμια και τα λίγα ψάρια που πιάσαμε σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Τώρα πλέον οι περισσότεροι αποσυρθήκαμε και έμειναν οι τελευταίοι φύλακες (Νίκος/Ανθούλα, Μανώλης, Αλέκος/Μαρία) μέχρι να τους διώξει το φθινόπωρο και να κλείσουν την ''πόρτα''.
Σε ανάμνηση του καλοκαιριού αυτού και για να μας συντροφεύει όλους εμάς που θα είμαστε μακριά για 10-11 μήνες, φτιάξαμε το παραπάνω βίντεο  στο οποίο είμαστε σχεδόν όλοι πρωταγωνιστές.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να ξαναανταμώσουμε στον αγαπημένο μας τόπο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κάθε χρόνο και καλύτερα .. ναμαστε όλοι καλά

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΕΦΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΟΥΒΟΥΝΙ, ΑΛΛΑ ΕΝΙΩΣΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΩΡΑΙΑ!
ΕΧΕΤΕ ΣΚΗΝΘΕΤΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΤΕΛΙΚΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΙΛΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΧΡΟΝΟ.ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠ ΤΟ ΦΟΥΡΚΟΒΟΥΝΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ.....ΜΕ ΑΓΑΠΗ Α.Σ ΥΣΤΕΡ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΦΟΥΡΚΟΒΟΥΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ... ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.